open offica mam ale niestety on nie jest w 100% kompatybilny z ms officem a ja czasem oddaje prace na uczelnie i wykladowcy sapią ze czasem nie dziala i takie tam...
Ale juz nie aktualne
Miastek Off-road GARAGE Serwis, części, akcesoria 4X4 ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe iKAMPER local dealer iODPERFORMANCE local dealer NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B 502 599 717 SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Ważne jest żeby MS Office był w pełni legalny ? Czy interesują cię także wersje prawie "legalne" i jaka wersja MS Offica. Myślę, że jeżeli interesują cię nie legale to będę w stanie pomóc.
miastek pisze:Jak w temacie. Mialem oryginala ale ktos porzyczyl i nie oddal
Ja pożyczałam ale już wróciła Jakbyś zapytał żonę to może by Ci powiedziała gdzie leży ta płyta Ale przecież mieszkamy w pałacu i znaleźć płytę to jak igłę w stogu siana
Ale o co chodzi To jest temat z maja i jest napisane, że juz nie aktualne Najlepsze jest to że wchodze dzisiaj do domu a tu na środku leży płyta z officem i Siwa do mnie, że znalazła i moglem od razu spytać a nie na forum szukać
Miastek Off-road GARAGE Serwis, części, akcesoria 4X4 ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe iKAMPER local dealer iODPERFORMANCE local dealer NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B 502 599 717 SuperPatrolSuper TURBOintercooler