Pytanko
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
Pytanko
przed zmiana auta, bo tak musi nastapic,
co zrobic zeby samuraj stał sie dobrym nurkiem??
albo inaczej, co wy macie w suzach zrobione,
i czy ma sens wstawic np jakiegos klekoteka pod maske zeby to bardziej pływajace było
np
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5269585
co zrobic zeby samuraj stał sie dobrym nurkiem??
albo inaczej, co wy macie w suzach zrobione,
i czy ma sens wstawic np jakiegos klekoteka pod maske zeby to bardziej pływajace było
np
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5269585
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
jesli uwazasz ze resoraki robia to czemu nimi nie jezdzisz no i koledzy sie przesiadaja na patrole co to podobno nie robia
mialem okazje przejechac sie suka w naprawde ciezkim terenie i kolega pozwolil poszalec
Kabat wiem co muwie kregoslup tak mnie napierdalal ze puzniej wyjsc z niej nie moglem
a malo tego wytrzymala tylko jakies 5 minut mam swiadkow z 5 chlopa
mialem okazje przejechac sie suka w naprawde ciezkim terenie i kolega pozwolil poszalec
Kabat wiem co muwie kregoslup tak mnie napierdalal ze puzniej wyjsc z niej nie moglem
iras pisze:jesli uwazasz ze resoraki robia to czemu nimi nie jezdzisz no i koledzy sie przesiadaja na patrole co to podobno nie robia
nie jeżdże bo lubie wygodę a miałem okazję z Kiślem Wałeckie zrobić i możesz mi wierzyć że żaden Parchol sie nie umywa i tyle
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
jakbym chcial nadal myslec powaznie i extremalnych rajdach to nigdy bym suzy nie sprzedal (w ciezkim terenie jak jedziesz sam to i tak prezej czy pozniej wkleisz a latwiej winchowac 900-1200 kg niz 1900-2300kg)
niestety rodzina sie powieksza i plecy juz mnie bolaly
w suzie jak na gazniku to uszczelnij kopulke a jak na wtrysku to komputer i nic wiecej
(ja swoja jeszcze nie motana bez snora przejechalem przez Drawe [drwskie sito] woda przelewala sie przez maske i nawet nie pierdnela)
w suzie jak na gazniku to uszczelnij kopulke a jak na wtrysku to komputer i nic wiecej
(ja swoja jeszcze nie motana bez snora przejechalem przez Drawe [drwskie sito] woda przelewala sie przez maske i nawet nie pierdnela)
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- kisiel
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
aaa czyli dla Ciebie wyznacznikiem tego czy samochod robi w terenie jest to czy poźniej boli Cię kręgoslup czy nie zastanawiające podejście...
Prawda stara jak świat - oryginal Uaz i Suza już baredzo dobrze sob ie radzą w terenie - mowie o pelnym oryginale włącznie z oponami, a resztę pojazdów to trzeba dopiero dostosować. POza tym wystarczy spojżeć na czołówkę przeprawową jakie samochody - w większości suzy albo zmoty...
Co do plywalności to diezla można wsadzić, wiadomo lepsze własności terenowe itp, ale jak ktoś nie lubi klekotów to benzynke też bez problemów mozna zastosować do wodnych zabaw, odpowiednie uszczelnienie aparatu, bagnetu i snor i można przywać po szyby - sprawdzone osobiście. Raz się utopiłem, ale przez własną głupote....
A jak Cię kregoslup boli to może czas pomyśleć o ciepłych kapciach, fotelu bujanym i klawiaturze zamiast się w łofrołd bawic...
Prawda stara jak świat - oryginal Uaz i Suza już baredzo dobrze sob ie radzą w terenie - mowie o pelnym oryginale włącznie z oponami, a resztę pojazdów to trzeba dopiero dostosować. POza tym wystarczy spojżeć na czołówkę przeprawową jakie samochody - w większości suzy albo zmoty...
Co do plywalności to diezla można wsadzić, wiadomo lepsze własności terenowe itp, ale jak ktoś nie lubi klekotów to benzynke też bez problemów mozna zastosować do wodnych zabaw, odpowiednie uszczelnienie aparatu, bagnetu i snor i można przywać po szyby - sprawdzone osobiście. Raz się utopiłem, ale przez własną głupote....
A jak Cię kregoslup boli to może czas pomyśleć o ciepłych kapciach, fotelu bujanym i klawiaturze zamiast się w łofrołd bawic...
gg:1669312 Reksio - 1,6 8V, SPOA, wspomaganie, hand made diff lock, winch by STARx2:)
miastek pisze:jakbym chcial nadal myslec powaznie i extremalnych rajdach to nigdy bym suzy nie sprzedal (w ciezkim terenie jak jedziesz sam to i tak prezej czy pozniej wkleisz a latwiej winchowac 900-1200 kg niz 1900-2300kg)
i nie zapomnij o rurze od odkurzacza w charakterze profi-snorkla
PS.
a patrol - przerost formy nad treścią
Na pewno nie do zwyciężania rajdów
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
zaskoczyło mnie to jak ten malec (mowa o wyzej wymienianym samuraju calmini na zs blachach ) na bornym sie wspinał z jeziora pod gore, bez przedniego bo padł, i tak z dobre 4 metry sobie winda pomogł, a pozniej to tylko pyyyrk pyyrk i liscie zostały po nim
ogolnie mowiac, poki młody i prezny widze sie z kobita w samuraju dlatego pytam jak to z motaniem wyglada
ogolnie mowiac, poki młody i prezny widze sie z kobita w samuraju dlatego pytam jak to z motaniem wyglada
- kisiel
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
kabbbatunio pisze:aha no to czyli nawiazanie do wygody
a kto lata taka pomaranczowo jakas tam suza z napisami calmini, z windami 2 na bornym sie spotkalismy,
aaa i na 3 up było to to malenstwo
bo mnie bardzo ten projekt wzniecił
SZEFOWA
gg:1669312 Reksio - 1,6 8V, SPOA, wspomaganie, hand made diff lock, winch by STARx2:)
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”