SAT Off Wigilia 2011
Ja tak z innej beczki. Niestety nie pojawię się na Wigilii:( Dzik przybędzie sam (albo i nie, ale beze mnie:) Niestety obowiązki wzięły górę i mam pracujący weekend.. (chyba, że zdarzy się cud i jakoś się doturlam po 22 na sekund pięć).
(rybkę obiecaną oczywiście zrobię i dostarczę Dzikowi:D)
W każdym bądź razie..
Życzę Wam miłej zabawy!!
W każdym bądź razie..
Życzę Wam miłej zabawy!!
Kora pisze:
piszę raz jeszcze bo może umknąć w ogólnej dyskusji...
Benes dopisz nas do listy-
Tamliny-2 sztuki- kutia- nocleg-nie wiemy?
Benes! i umknęło Ci?
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.
Silvana pisze:Ja tak z innej beczki. Niestety nie pojawię się na Wigilii:( Dzik przybędzie sam (albo i nie, ale beze mnie:) Niestety obowiązki wzięły górę i mam pracujący weekend.. (chyba, że zdarzy się cud i jakoś się doturlam po 22 na sekund pięć).
W każdym bądź razie..
Życzę Wam miłej zabawy!!
O nie Kochana tego już za wiele, ile razy moze Cię nie być?? Dawaj wieczorkiem przyjeżdżaj do nas, to nie jest przeciez tak daleko
- siva explozja
- menager wklejonych
Jak dla mnie to ta biała kupa z nieba może utrzymać się max dwa tygodnie żeby wszyscy niezdecydowani kupili u mnie zimówki a potem może być już wiosna
Mam problem z prezentem, myślę że nie tylko ja...
Może niech ktoś wymyśli co by można było kupić za regulaminową kasę, takie cuś co by cieszyło i Kobitkę i Facecika bo nie wiadomo komu się co dostanie...
Może niech ktoś wymyśli co by można było kupić za regulaminową kasę, takie cuś co by cieszyło i Kobitkę i Facecika bo nie wiadomo komu się co dostanie...
Andrzey pisze:Benes pisze:To będziesz na pewno bo tam twoje fanty
Rafal, moje fanty nie sa takie ogromne, zebys nie mogl ich wrzucic do Dyskoteki i wozic na stale
Mikolajowi LSD sie przypominam, ze tez ma jakies moje fanty
fanty może i nie duże ale mimo że to LEGENDA to nie jest samochodem do przewozu gotówki hihihihihi
....
student pisze:Jak dla mnie to ta biała kupa z nieba może utrzymać się max dwa tygodnie żeby wszyscy niezdecydowani kupili u mnie zimówki a potem może być już wiosna
ale masz problem... zadanie jak dla mnie jest proste kupujesz prezent dla drugiego samochodu... którego właścicielem jest facet.... może i szowinistyczne ale taka prawda
....