Forum fiksuje

Coś nie "robi" na stronie, forum... napisz do admina/ów
Awatar użytkownika
Tamlin
Prawdziwy offrołdowiec
Posty: 758
Rejestracja: śr 07 mar, 2007
Lokalizacja: Strachocin/Stargard

Forum fiksuje

Postautor: Tamlin » czw 06 mar, 2008

Tylko mi czy komuś jeszcze
Nie pokazuje świerzych postów i nie mogę się wylogować.
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.
Maleństwo Gr LOOOONG

Awatar użytkownika
Tanto
4X4 Szczecin
Posty: 4526
Rejestracja: pn 21 maja, 2007
Lokalizacja: Szczecin/ Dobra k.Now
Kontaktowanie:

Postautor: Tanto » czw 06 mar, 2008

spróbuj wyczyścić (wykasować) pliki cookies, zwane inaczej 'ciasteczkami', z przegladarki. Jeśli to nie pomoże, to popróbuj z inną przeglądarką
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"

Awatar użytkownika
Tamlin
Prawdziwy offrołdowiec
Posty: 758
Rejestracja: śr 07 mar, 2007
Lokalizacja: Strachocin/Stargard

Postautor: Tamlin » czw 06 mar, 2008

Znalazłem problem
Bawiłem się datą systemowa i została na 18 luty, przestawiłem i przestało mi forum fiksowało :622:

Tylko dlaczego nasze fiksowało a inne nie, oto jest pytanie??
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.

Maleństwo Gr LOOOONG

Awatar użytkownika
LSD
4X4 Szczecin
Posty: 2527
Rejestracja: sob 17 mar, 2007
Lokalizacja: Dobra

Postautor: LSD » czw 06 mar, 2008

Tamlin pisze:Znalazłem problem
Bawiłem się datą systemowa i została na 18 luty, przestawiłem i przestało mi forum fiksowało :622:

Tylko dlaczego nasze fiksowało a inne nie, oto jest pytanie??


Zdradzasz nasze forum z innymi?? Nieładnie :lol:

Awatar użytkownika
fruzia
Prawdziwy offrołdowiec
Posty: 822
Rejestracja: sob 10 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: fruzia » pt 07 mar, 2008

LSD pisze:Zdradzasz nasze forum z innymi?? Nieładnie :lol:

Pewnie dlatego Tamlinowi forum sfiksowało :D

nissan7
Weteran bezdrozy
Posty: 1590
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007

Postautor: nissan7 » czw 24 wrz, 2009

cos sie sra i dlugo otwiera, zgubilo haslo. czy to tylko u mnie czy inni tez maja kaszanke

Awatar użytkownika
petio
nawigator
Posty: 511
Rejestracja: czw 01 maja, 2008
Lokalizacja: szczecin

Postautor: petio » czw 24 wrz, 2009

rano było ok a teraz mam tak samo

nissan7
Weteran bezdrozy
Posty: 1590
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007

Postautor: nissan7 » czw 24 wrz, 2009

petio pisze:rano było ok a teraz mam tak samo

uff to całe szczęście że nie tylko ja mam zrypany komputer :lol:

Awatar użytkownika
miastek
V-ce prezes 4x4 szczecin
Posty: 5582
Rejestracja: czw 15 lut, 2007
Lokalizacja: Miastko/Szczecin

Postautor: miastek » czw 24 wrz, 2009

U mnie chodzi normalnie.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
Rajkowo 13a
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler

nissan7
Weteran bezdrozy
Posty: 1590
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007

Postautor: nissan7 » czw 24 wrz, 2009

miastek pisze:U mnie chodzi normalnie.

nie cwaniakuj trzeba bylo spr o 10 8)

Awatar użytkownika
Dziku
Prawdziwy offrołdowiec
Posty: 798
Rejestracja: pn 14 kwie, 2008

Postautor: Dziku » czw 24 wrz, 2009

racja!! u mnie też coś nie grało koło 10. ale widze że teraz juz jest luzik:p

Awatar użytkownika
darek.z
4X4 Szczecin
Posty: 1355
Rejestracja: wt 13 lut, 2007
Lokalizacja: okolice Szczecin

Postautor: darek.z » wt 20 paź, 2009

Może ktoś przestawić zegar na forum?

Benes
ADMINISTRATOR
Posty: 4944
Rejestracja: sob 10 lut, 2007
Lokalizacja: 4x4 Szczecin

Postautor: Benes » śr 21 paź, 2009

darek.z pisze:Może ktoś przestawić zegar na forum?


ustawcie sobie strefę czasową na +1 w swoim profilu tak jak wszyscy z nas mają ustawione :lol:
Życie może być pełne przygód lub zupełnie nudne…
http://www.moto-panamericana.pl/
Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę :-)

Awatar użytkownika
miastek
V-ce prezes 4x4 szczecin
Posty: 5582
Rejestracja: czw 15 lut, 2007
Lokalizacja: Miastko/Szczecin

Postautor: miastek » śr 21 paź, 2009

Zeby bylo dobrze trzeba dać +4.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
Rajkowo 13a
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler

Benes
ADMINISTRATOR
Posty: 4944
Rejestracja: sob 10 lut, 2007
Lokalizacja: 4x4 Szczecin

Postautor: Benes » śr 21 paź, 2009

hmm w panelu administaracyjnym nie ma ustawiania zegara tylko strefy czasowej i jest +1 nie wiem gdzie to sie ustawia, jak znadę chwilę to zobaczę co jest nie tak
Życie może być pełne przygód lub zupełnie nudne…

http://www.moto-panamericana.pl/

Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę :-)

Awatar użytkownika
Tanto
4X4 Szczecin
Posty: 4526
Rejestracja: pn 21 maja, 2007
Lokalizacja: Szczecin/ Dobra k.Now
Kontaktowanie:

Postautor: Tanto » śr 21 paź, 2009

najprawdopodobniej forum bierze czas z ustawień serwera (no bo niby skąd ma wiedziec która godzina), a to oznacza że czas musi przestawić administrator serwera a nie forum
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"

Darek...
ADMINISTRATOR
Posty: 3854
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Darek... » śr 21 paź, 2009

Tanto pisze:najprawdopodobniej forum bierze czas z ustawień serwera (no bo niby skąd ma wiedziec która godzina), a to oznacza że czas musi przestawić administrator serwera a nie forum

prawda - już to przerabialiśmy .

PS
jest w ustawieniach profilu +4 h i jest OK
Honker 2324


Wróć do „Działanie strony i forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość