Czas

Coś nie "robi" na stronie, forum... napisz do admina/ów
Awatar użytkownika
kisiel
Młodszy grabarz
Posty: 233
Rejestracja: ndz 18 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Czas

Postautor: kisiel » śr 02 kwie, 2008

Adminy, moze by tak zmienić czas z zimowego na letni na stronce, bo lekki zemęt to sieje :)

Awatar użytkownika
prezes
Prezes 4x4 Szczecin
Posty: 9248
Rejestracja: śr 14 lut, 2007
Lokalizacja: szczecin
Kontaktowanie:

Postautor: prezes » śr 02 kwie, 2008

A myslisz że une umio ?
8)
prezes, po prostu prezes

Darek...
ADMINISTRATOR
Posty: 3854
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Darek... » śr 02 kwie, 2008

Jakiś ten Kisiel się taki drobiazgowy zrobił :roll:
Honker 2324

Awatar użytkownika
kisiel
Młodszy grabarz
Posty: 233
Rejestracja: ndz 18 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Postautor: kisiel » śr 02 kwie, 2008

:D wiem wiem czepiam sie...ale tylko troszeczke

Darek...
ADMINISTRATOR
Posty: 3854
Rejestracja: ndz 11 lut, 2007
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Darek... » śr 02 kwie, 2008

Niestety godzina z naszego forum zależna jest od czasu ustawionego na serwerze ...
Honker 2324

Awatar użytkownika
Andrzey
4X4 Szczecin
Posty: 1272
Rejestracja: pn 05 mar, 2007
Lokalizacja: www

Postautor: Andrzey » śr 02 kwie, 2008

A Walkie poleciał na Tytana :mrgreen:
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.

4.2 DONKEY

Awatar użytkownika
kocur
Sympatyk 4x4 Szczecin
Posty: 55
Rejestracja: sob 10 lut, 2007

Postautor: kocur » pt 04 kwie, 2008

Zmienilem czas na +2 w forum i joomli wiec bedzie teraz pokazywac dobrze ... sprawdze to tym postem ;D

Awatar użytkownika
kocur
Sympatyk 4x4 Szczecin
Posty: 55
Rejestracja: sob 10 lut, 2007

Postautor: kocur » pt 04 kwie, 2008

Joomla ok tu fiksuje .. .sprawdzam jeszcze raz.

Awatar użytkownika
kocur
Sympatyk 4x4 Szczecin
Posty: 55
Rejestracja: sob 10 lut, 2007

Postautor: kocur » pt 04 kwie, 2008

A juz wiem o co chodzi - jak ktos chce miec aktualny czas niech sobie w profilu zmieni na gtm +2 (+1 to jest zimowy) bo ja mam to na 0 i dlatego widac dziwnie.
Ustawie default na +2 ale to i tak musicie sami sobie zmieniac ;)

Awatar użytkownika
darek.z
4X4 Szczecin
Posty: 1355
Rejestracja: wt 13 lut, 2007
Lokalizacja: okolice Szczecin

Postautor: darek.z » ndz 15 sie, 2010

Może ktoś przestawić zegar


Wróć do „Działanie strony i forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości