Jestem nowy(a) i tu się witam!!
- siva explozja
- menager wklejonych
- siva explozja
- menager wklejonych
- navaraszcz
- Jestem tu nowy/a
Witam się , swoja przygode zaczynam ponieważ w moje ręce trafił nissan navara wiem że ten samochód wzbudza odrazu fale krytyki jeśli chodzi o off road ale mam swoje plany co do niego może niektórzy zmienia trochę zdanie jak narazie tylko opony a reszta modyfikacji jak pieniadze bedą a troche trzeba mieć więc modyfikacje powoli , chętnie bym sie wybrał gdzieś jakieś nowe miejscówki poznać jak byłby ktoś chętny na "oprowadzenie" pozdrawiam
- navaraszcz
- Jestem tu nowy/a
Benes pisze:Darek... pisze:to trzeba było sobie w profilu zmienić ,a nie rejestrować się od nowa
sam chyba nie może ale admin
Admin wszystko może? Jakoś nie mogę od tygodnia doprosić sie o usunięcie mego profilu z forum 4x4,to jak z tym Adminowaniem ,bo sama też nie mogę tego zrobić,pozdrawiam wszystkich przy okazji po RAZ OSTATNI
Agnieszka
kaniesia pisze:Benes pisze:Darek... pisze:to trzeba było sobie w profilu zmienić ,a nie rejestrować się od nowa
sam chyba nie może ale admin
Admin wszystko może? Jakoś nie mogę od tygodnia doprosić sie o usunięcie mego profilu z forum 4x4,to jak z tym Adminowaniem ,bo sama też nie mogę tego zrobić,pozdrawiam wszystkich przy okazji po RAZ OSTATNI
Odpisałem, przeczytaj PW proszę
innych, w tym nissana7 proszę o nie komentowanie, bo usunę konto za dużo
....
nissan7 pisze:Benes pisze:Tanto pisze:Rafał, nie znęcaj się nad chłopakiem
taki mały terrror psychologiczny
ale monitorowałem wylogował się i zalogował
nie cfaniakować mi tu bo na znak protestu sam sie stąd wy.ebie
HA spróbuj,
po pierwsze:
Czy starczy Ci odwagi??
po drugie:
Chyba nie można....
hahahahahaha tylko admin... a to przychodzi mi trudniej niż kasowanie postów hahahahah
....