I znowu kilka fotek

![Cwaniak :]](./images/smilies/cfany.gif) 

)
 )
student pisze:- Śledzie chyba Benesa, takie czerwone (rozpływały się w ustach)

student pisze:Powrót z imprezy mieliśmy zabawny bo na środku pola stała osobówka, ciągnąłem ją aż do cywilizacji, nawet nie odpadł zderzak mimo że robił za pług.

i kompas ktoś strzelił w dyche bo mam słabą orientację w terenie nawet z kompasem ale lepiej z nim niż bez niego
 i kompas ktoś strzelił w dyche bo mam słabą orientację w terenie nawet z kompasem ale lepiej z nim niż bez niego   jechałam pierwszy raz z nawigacja ustawioną przez gszypa na Stolec nawet nie wiedziałam że mnie nie wkurzy(nawigacja) a pomoże zawsze jeżdziłam na mapke,jeśli chodzi o potrawy to kutia w fioletowej misce cymes,karp,ŁOSOŚ -uwielbiam -śledzie ,pierogi i wszystko pozostałe też gut a i sałatka z burakami i sledzikami.Dziewczyny dostały od Mikołaja podgrzewacz mikołajek i kieliszki druga
 jechałam pierwszy raz z nawigacja ustawioną przez gszypa na Stolec nawet nie wiedziałam że mnie nie wkurzy(nawigacja) a pomoże zawsze jeżdziłam na mapke,jeśli chodzi o potrawy to kutia w fioletowej misce cymes,karp,ŁOSOŚ -uwielbiam -śledzie ,pierogi i wszystko pozostałe też gut a i sałatka z burakami i sledzikami.Dziewczyny dostały od Mikołaja podgrzewacz mikołajek i kieliszki druga  chyba dla taty
 chyba dla taty  Wesołych Świąt oraz Szczęsliwego Nowego 2011r. Do następnego wyjazdu i zobaczyska o pare kilo wiecej na ściemie juz w Nowym raczkującym 2011 roczku buziaki
 Wesołych Świąt oraz Szczęsliwego Nowego 2011r. Do następnego wyjazdu i zobaczyska o pare kilo wiecej na ściemie juz w Nowym raczkującym 2011 roczku buziaki  
   >>>
>>>   
   :509:
  :509:
 my dostaliśmy kilker( klikacza):) miło mi jest że dużo lepiej poznałem ludzi których i tak zawsze uważałem za przesympatycznych!!! a teraz się tylko utwierdziłem w moich przekonaniach:)
 my dostaliśmy kilker( klikacza):) miło mi jest że dużo lepiej poznałem ludzi których i tak zawsze uważałem za przesympatycznych!!! a teraz się tylko utwierdziłem w moich przekonaniach:)
 za dobre zdanie o mojej jeździe:) i za lekcje jazdy w terenie...na taśmie:)
 za dobre zdanie o mojej jeździe:) i za lekcje jazdy w terenie...na taśmie:) 

- Paszteciki hand made z srebrnej foremki (zjadłem z sześć)

prezes pisze:Ja również dziękuję wszystkim za miłą atmosferę.
Fajna traska oraz super miejscówka.
ps
kto mi podpieprzył kasety VHS ?
 TY LC 1.0
 TY LC 1.0Yerzu pisze:prezes pisze:Ja również dziękuję wszystkim za miłą atmosferę.
Fajna traska oraz super miejscówka.
ps
kto mi podpieprzył kasety VHS ?
duże kasety bo domyślam się o nich mowa były w Twoim plecaku w pierwszej kieszeni tam gdzie kamera, paszczety i konserwy jak kładłem plecak w Twojej skrzynce to jeszcze tam były.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości