Nie ma kto tam znajomego lub znajomej ?
Chodzi o telewizję regionalną, bo zakiełkował mi pewien fenomenalny pomysłoplan.
TVP Szczecin
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
TVP Szczecin
prezes, po prostu prezes
LSD pisze: Moja mama miała kiedyś swój program w regionalnej - myślę, że ma tam trochę znajomych.
eee....czy Twoja mama czasem nie o historii sztuki?
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.
Było to 10 lat temu, więc nie ma ich na YT.
Mogę się zapytać czy mama ma je gdzieś na płytkach.
Po serii powstała też książka:
http://www.szczecinczyta.pl/poznaj-tajemnice-pomorza/
Mogę się zapytać czy mama ma je gdzieś na płytkach.
Po serii powstała też książka:
http://www.szczecinczyta.pl/poznaj-tajemnice-pomorza/
LSD
No to w takim razie Twoja mama mnie uczyła na WSSU - wykładała historię sztuki właśnie
Najlepsze było, jak o 8 rano zaciągaliśmy zasłonki, a ona puszczała slajdy i swoim ciepłym, spokojnym głosem opowiadała o sztuce...Ech, piękne to czasy studenckie były
No to w takim razie Twoja mama mnie uczyła na WSSU - wykładała historię sztuki właśnie
Najlepsze było, jak o 8 rano zaciągaliśmy zasłonki, a ona puszczała slajdy i swoim ciepłym, spokojnym głosem opowiadała o sztuce...Ech, piękne to czasy studenckie były
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.