Jestem nowy(a) i tu się witam!!
Diuna pisze:My kobiety 4x4 musimy się trzymać razem, a panu Budzikowi jak się nie podoba to, nie se stronkę zmieni;-P Bo faceci nie mają pojęcia ile spraw w 4x4 istnieje dzięki nam, hehehe
no, no, no - bez takich prosze
Bardzo fajnie, że zwiększa sie grono forumowiczek 4x4

I wszystko mi sie podoba
A ten dział to po to, aby zamieszczac różne "babskie" sprawy, np. rórne przepisy typu: "recepta" na dobre wscieklaczki by siwa
Cześć Danutka   Wiem, wiem, strasznie późno witam, ale wyrwać Qśmie kompa to prawie jak mu próbować Żubra z ręki wytrącić
 Wiem, wiem, strasznie późno witam, ale wyrwać Qśmie kompa to prawie jak mu próbować Żubra z ręki wytrącić   

Z tym babskim kolektywem to znakomity pomysł, rośniemy w siłę aż miło 

A w kwestiach zdrowotnych to chciałam zwrócić uwagę, że po wściekłych Siwej to może i niektórzy maści potrzebują, ale za to jak ten specyfik leczy przeziębienia i grypę Jakby Magda szerzej recepturę opublikowała to jeszcze Bayer ze swoją Aspiryną zbankrutuje
 Jakby Magda szerzej recepturę opublikowała to jeszcze Bayer ze swoją Aspiryną zbankrutuje  

Wiem, wiem, strasznie późno witam, ale wyrwać Qśmie kompa to prawie jak mu próbować Żubra z ręki wytrącić

Z tym babskim kolektywem to znakomity pomysł, rośniemy w siłę aż miło

A w kwestiach zdrowotnych to chciałam zwrócić uwagę, że po wściekłych Siwej to może i niektórzy maści potrzebują, ale za to jak ten specyfik leczy przeziębienia i grypę
 Jakby Magda szerzej recepturę opublikowała to jeszcze Bayer ze swoją Aspiryną zbankrutuje