Powitanie Wiosny 2010 20-21 III 2010
A jak godzinowo to wygląda bo już zamieniłem się w pracy i mam wolną sobotę ale moja bratowa ma urodziny i o 17.00 planowany jest pierwszy toast za jej zdrowie.
O której planowany jest początek no i gdzie
A po jeździe terenowej musiałbym jeszcze dojechać do Grędźca gdzie mój brat chłodzi już kilka flaszek
A .... zapytacie zapewne gdzie ten Grędziec ? to wiocha przed Pyrzycami na południowo - wschodnim skraju Miedwia.
O której planowany jest początek no i gdzie
A po jeździe terenowej musiałbym jeszcze dojechać do Grędźca gdzie mój brat chłodzi już kilka flaszek
A .... zapytacie zapewne gdzie ten Grędziec ? to wiocha przed Pyrzycami na południowo - wschodnim skraju Miedwia.
Robo Lis pisze: o 17.00 planowany jest pierwszy toast za jej zdrowie.
O której planowany jest początek
Początkiem, któy będzie o 9:00 ja bym się nie martwił. A co do końca jazdy, to tylko tak naprawdę od Ciebie zależy . . . a zimną flaszku z procentu u nas mozna spotkać. Tak, jak miastek napisał, zabieraj ich do nas i problem z głowy

Re: Powitanie Wiosny 2010 20-21 III 2010
Tamlin pisze:Miejsce: okolice Chociwla, woj. zachodniopomorskie
No przecież pisali gdzie
:D:D:Dbo pilot musi być jak Matka..., życie to nie (je)bajka każdy dzień to walka...
srebrny szerszeń
TY LC 1.0
srebrny szerszeń