gszyp pisze:to auto akurat ma ramę
Chyba Twoje bo mu wspawałeś
![Cwaniak :]](./images/smilies/cfany.gif)

miastek pisze:Pabla wrangler ma niewiele z wranglera a dokładniej wszystko co mogło się zjebać jest zastąpione lepszym.
Nieludzkiego wrangler rzadko się psuje bo Waldek ma lekką nogę ale i tak już się przekonał że silnik ma nadmiar mocy do ukręcania napędów.

to w tedy pogadamy o awaryjności zaletach i wadach różnych marek samochodówgszyp pisze:a co było przyczyną pierdyknięcia mostu Mrówy![]()
a czemu pierdyknął wał Waldkowi![]()
a czemu na przykład te elementy nigdy nie pierdykły Fifkowi poza łożyskiem półosi które na długo przed feralnym wyjazdem było już do wymiany
gszyp pisze:Student temat nie jest głównie o jeepie takim jak mój tylko o obrazkach z gazety.
Zobaczymy jak zaczniesz jeździć swoim wynalazkiem którego od roku nikt jeszcze nie widział ,a może nigdy nie może dojechać na startto w tedy pogadamy o awaryjności zaletach i wadach różnych marek samochodów
Miastek mnie pocisną na ściemie, aśka wzięta w obroty.
Darek... pisze:LSD pisze:[, nie słyszałem żeby ktoś ukręcił wał,
przeca nasz kolega , niedawno , udowodnił że parcholowe ukręca się tak samo jak te od dżipa![]()
![]()
, tak wszystko się da zepsuć. Nawet silnik 4,2D, coś o tym wiem 
można 
gszyp pisze:Żurek ukręcił bo tak jak wcześniej pisałem nie było to winą oleju bo go tam nie było![]()
a krzyżaki akurat wtedy wytrzymały
no niestety z tym wałem we wranglu to lekka lipa jest bo jest bardzo krótki i po liftowaniu auta pracuje pod h.ujowym kątem i najlepiej by było zrobić go na podwójnym kardanie tak jak jest to z przodu
, tak trzymaj
jesteś najlepszy ,no może jeszcze Miastek .reszty nie pamiętam
jak chcesz to mówisz ludzkim głosem ty mój FULL SERWIS 

Wróć do „Ciekawe filmy, zdjęcia 4x4”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości