Powitanie Wiosny II Edycja 19-20 Marca 2011
Wielkie wielkie dzięki dla tych wszystkich którzy zorganizowali imprezę ale także dla tych wszystkich z którymi można było się naprawdę dobrze bawić.
Oczywiście szczególne pozdrowienia dla dwóch księżniczek o anielskich głosach Mam nadzieję że będę miał przyjemność dla Was zagrać podczas następnych ognisk
Oczywiście szczególne pozdrowienia dla dwóch księżniczek o anielskich głosach Mam nadzieję że będę miał przyjemność dla Was zagrać podczas następnych ognisk
Ja również chciałbym podziękować organizatorom za niesamowitą imprezę, oraz wszystkim uczestnikom za mile spędzony czas oraz chęć niesienia pomocy "świeżakowi".
Pierwszy raz brałem udział w takiej imprezie, więc wybrałem klasę turystyczną .
Jak dla mnie to ten turystyk to był niezły czad !!
Do teraz morda mi się śmieje jak o tym myślę.
Jeszcze raz wielkie dzięki
Pierwszy raz brałem udział w takiej imprezie, więc wybrałem klasę turystyczną .
Jak dla mnie to ten turystyk to był niezły czad !!
Do teraz morda mi się śmieje jak o tym myślę.
Jeszcze raz wielkie dzięki
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Szacun dla organizatorów, ogarneliście temat w 100%, podział i oznaczenie pieczątek pierwsza klasa, trasa ideał, roadbook rewelacja.
Dzięki wszystkim za miła zabawę i sportową rywalizację.
Podziękówy dla Wojtka i jego ekipy z Zach.Pom. za współpracę na trasie i sorry za tą pieczątkę
P.S. Prezes napisz ile chcesz za wypożyczenie Młodego na stałe, jest "THE BEST PILOT IN SAT"
P.S. Jeśli ma ktoś zdjęcia i chce je opublikować na naszej stronie to poproszę na maila z podpisu lub na płycie.
Dzięki wszystkim za miła zabawę i sportową rywalizację.
Podziękówy dla Wojtka i jego ekipy z Zach.Pom. za współpracę na trasie i sorry za tą pieczątkę
P.S. Prezes napisz ile chcesz za wypożyczenie Młodego na stałe, jest "THE BEST PILOT IN SAT"
P.S. Jeśli ma ktoś zdjęcia i chce je opublikować na naszej stronie to poproszę na maila z podpisu lub na płycie.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
Darek... pisze:jako obserwator z ramienia FFIA dodam , że organizatoży wysoko podnieśli poprzeczkę :thumright:
Kłaniamy się nisko, dziękujemy za miłe słowa !
a wspaniałym uczestnikom za liczne przybycie, atmosferę na trasie, wiarę i wsparcie dziękujemy po stokroć!
Mamy nadzieję że dobrze się bawiliście! i do zobaczenia na następnej edycji!
A teraz dawać foty, kto robił
Jak się chłopaki odnajdą, to wrzucą pełne listy z wynikami.
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.
na wstępie - serdeczne pozdrowienia dla ekip z Samuraja bez zahamowań, ładnego Jimnika i Wrangla - z podziękowaniami za wspólną eskapadę i wsparcie
Po fotki z pokładu Czirokeza zapraszam na 7gsi@wp.pl
Co do rajdu, co prawda nie mam odniesienia bo to był mój pierwszy ale - było naprawdę fajnie Widać, że organizatorzy włożyli serce w swoją robotę, szacun Czekamy z ciekawością na wyniki, niestety musieliśmy zmykać zaraz po 20 i ominęliśmy imprezę
turystyk okazał się ciekawym doświadczeniem - nie sądziłem, że na ATkach 31" co chwila będę wisiał na mostach i to na dojazdówkach, albo dotknę łokciem błota przez otwarte okno na trawersiku
do następnego
Po fotki z pokładu Czirokeza zapraszam na 7gsi@wp.pl
Co do rajdu, co prawda nie mam odniesienia bo to był mój pierwszy ale - było naprawdę fajnie Widać, że organizatorzy włożyli serce w swoją robotę, szacun Czekamy z ciekawością na wyniki, niestety musieliśmy zmykać zaraz po 20 i ominęliśmy imprezę
turystyk okazał się ciekawym doświadczeniem - nie sądziłem, że na ATkach 31" co chwila będę wisiał na mostach i to na dojazdówkach, albo dotknę łokciem błota przez otwarte okno na trawersiku
do następnego
miastek pisze:Ale jak mamy ściągnąć zdjęcia z twojego maila
Dajcie jakieś foty
a umiesz ściągnąć fotki z cudzego maila?
każdy kto chce fotki zgłasza się na maila i dostaje link do zamkniętej galerii zdjęć, to chyba normalne?
ale oczywiście mogę zrobić galerię otwartą:
https://picasaweb.google.com/siedemgsi/ ... iosny2011#
fotki robione z ręki "na szybko" tzw. głuptakiem, wrzucone bez obróbki.
...tak na przyszłość, gdyby kolega miastek tak ciągle nie poganiał na trasie to teraz miałby więcej fotek
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
7gsi pisze:miastek pisze:Ale jak mamy ściągnąć zdjęcia z twojego maila
Dajcie jakieś foty
a umiesz ściągnąć fotki z cudzego maila?
każdy kto chce fotki zgłasza się na maila i dostaje link do zamkniętej galerii zdjęć, to chyba normalne?
...tak na przyszłość, gdyby kolega miastek tak ciągle nie poganiał na trasie to teraz miałby więcej fotek
Głodni byliśmy i Młodemu się piwa chciało dlatego się spieszyliśmy
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
cookie pisze:Wielkie wielkie dzięki dla tych wszystkich którzy zorganizowali imprezę ale także dla tych wszystkich z którymi można było się naprawdę dobrze bawić.
Wiadomo, że będziesz miał okazję i to nie jedną. Sezon wiosenny wystartował z wielką pompą . Także przygotuj śpiewnik oraz stojak na śpiewnik co by mi się łapki nie trzęsły i tekst do "Whisky moja żona" dla wszystkich i będzie git
danka1 pisze:cookie pisze:Wielkie wielkie dzięki dla tych wszystkich którzy zorganizowali imprezę ale także dla tych wszystkich z którymi można było się naprawdę dobrze bawić.
Wiadomo, że będziesz miał okazję i to nie jedną. Sezon wiosenny wystartował z wielką pompą . Także przygotuj śpiewnik oraz stojak na śpiewnik co by mi się łapki nie trzęsły i tekst do "Whisky moja żona" dla wszystkich i będzie git
Żebym wiedziała że takie teksty leciały śpiewane to bym została dłuzej
Agnieszka
WIELKIE ale to naprawdę WIELKIE podziękowania dla Was drodzy uczestnicy za tak wspaniałą atmosferę, która panowała wśród nas wszystkich i to do samego końca rajdu i nocnej biesiady.
Ze strony organizacyjnej to najważniejszą rzeczą było oczywiście zadowolenie uczestników, które właśnie nam daliście.
W ramach podziękowania co można dla Was zrobić . . . pewnie zaprosić Was na kolejne edycje Powitania Wiosny i kolejne może i inne rajdy
GRATULACJE dla wszystkich :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Ze strony organizacyjnej to najważniejszą rzeczą było oczywiście zadowolenie uczestników, które właśnie nam daliście.
W ramach podziękowania co można dla Was zrobić . . . pewnie zaprosić Was na kolejne edycje Powitania Wiosny i kolejne może i inne rajdy
GRATULACJE dla wszystkich :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Żebym wiedziała że takie teksty leciały śpiewane to bym została dłuzej [/quote]
Kochana, jakie tam pieśni odchodziły:poszedł cały śpiewnik harcerski plus pieśni religijno-moherowe, a na deser stare dobre polskie przeboje a przygrywał nam grajek gitarzysta oraz Twój luby na futerale od gitary. Także straciłaś nie tylko dobrą zabawę, ale również możliwość obcowania z kulturą wyższą
Kochana, jakie tam pieśni odchodziły:poszedł cały śpiewnik harcerski plus pieśni religijno-moherowe, a na deser stare dobre polskie przeboje a przygrywał nam grajek gitarzysta oraz Twój luby na futerale od gitary. Także straciłaś nie tylko dobrą zabawę, ale również możliwość obcowania z kulturą wyższą